Menu sluit
Menu sluit

Sfeer proeven?

Nieuwsgierig geworden naar onze kindercampus? U bent van harte welkom om binnen te wandelen of bij een van onze informatieochtenden aan te sluiten. We vertellen u dan graag alles over Kindercampus Molenpark.

Persoonlijke rondleiding

Een goede keuze maken voor uw kind? Oriƫnteer u op alle mogelijkheden tijdens een persoonlijke rondleiding. We vertellen u dan graag alles over ons onderwijs, de opvang en de speelschool. En we laten u natuurlijk ons prachtige groene plein zien!

Informatie­ochtenden

Tijdens onze informatieochtenden geven we u graag een rondleiding en laten we u de sfeer proeven op onze kindercampus. Gezien de huidige Corona-maatregelen werken we in tijdsblokken en vragen we u om een mondkapje te dragen. Laat u van tevoren even weten dat u komt? Dan kunnen we een tijdsblok met u inplannen, of samen een ander moment voor een persoonlijke rondleiding kiezen.

Aanmelden voor school of opvang?

Enthousiast geworden over onze kindercampus? Aanmelden bij onze school kan als uw kind 3 jaar is. Als u het interesseformulier invult, kunnen we u voor die tijd op de hoogte houden van belangrijke ontwikkelingen en leuke evenementen. Inschrijven voor kinderopvang, speelschool of BSO kan via BLOS.