Menu sluit
Menu sluit

Sfeer proeven?

Nieuwsgierig geworden naar onze kindercampus? U bent van harte welkom om binnen te wandelen of bij een van onze informatieochtenden aan te sluiten. We vertellen u dan graag alles over Kindercampus Molenpark.

Persoonlijke rondleiding

Een goede keuze maken voor uw kind? Oriƫnteer u op alle mogelijkheden tijdens een persoonlijke rondleiding. We vertellen u dan graag alles over ons onderwijs, de opvang en de speelschool. En we laten u natuurlijk ons prachtige groene plein zien!

Informatie­ochtenden

Tijdens onze informatieochtenden geven we u graag een rondleiding en laten we u de sfeer proeven op onze kindercampus. Gezien de huidige Corona-maatregelen werken we in tijdsblokken. Laat u van tevoren even weten dat u komt? Dan kunnen we een tijdsblok met u inplannen, of samen een ander moment voor een persoonlijke rondleiding kiezen.

Aanmelden voor school of opvang?

Enthousiast geworden over onze kindercampus? Aanmelden bij onze basisschool kan als uw kind 3 jaar is. In de tussentijd kunnen we u op de hoogte houden met de nieuwsbrief. Inschrijven voor kinderopvang, speelschool of BSO kan via BLOS.

Is uw kind bijna 3 en wilt u hem/haar aanmelden voor de basisschool?

Is uw kind bijna 3 en wilt u hem/haar aanmelden voor de basisschool? Lees hier alles over het nieuwe aanmeldbeleid van de gemeente Utrecht.